1. اضافه کردن دستگاههای خنککننده و رطوبتگیر
در طی فرآیند فشردهسازی هوا، بخار و سایر مواد ذرهای مخلوط در گاز نیز در این فرآیند فشرده میشوند. بخار فشرده شده و مواد ذرهای مختلف، خط لوله انتقال گاز و دستگاههای کنترل گرههای مختلف را دچار خوردگی میکنند و بر عملکرد آنها تأثیر میگذارند و همچنین باعث افزایش نویز، مقاومت و مصرف انرژی در انتقال میشوند. علاوه بر این، برخی از مواد ذرهای نیز بر روی سطح دستگاههای حذف گرد و غبار و فیلتراسیون جذب میشوند که باعث افزایش فشار برگشتی خط لوله میشود و بر کیفیت عملکرد تجهیزات گازسوز نیز تأثیر میگذارد.
برای جلوگیری مؤثر از مشکلات فوق، گاز ورودی را میتوان با افزودن یک دستگاه رطوبتگیر خشک و تصفیه کرد و تأثیر آن بیشتر است. در این فرآیند، میتوان از عملکرد تبرید خشککننده سرد برای متراکم کردن بخار مخلوط در گاز و تبدیل آن به آب مایع استفاده کرد که میتواند توسط تخلیهکننده خودکار تخلیه شود و در نتیجه احتمال خوردگی اجزای مختلف کمپرسور هوا کاهش مییابد. در عین حال، خشککننده سرد میتواند تراکم مه روغن را نیز تسریع کند و باعث شود بخار آب و ذرات گرد و غبار موجود در گاز ورودی همراه با مه روغن متراکم شوند تا بتوان آنها را با هم تخلیه کرد.
برای جلوگیری از دمای بیش از حد گاز و افزایش مصرف انرژی، میتوان یک مخزن ذخیره گاز را نیز در انتهای کمپرسور هوا نصب کرد و همراه با خشککننده سرد برای بهبود بیشتر اثر خنککنندگی و رطوبتگیری و کاهش مصرف انرژی استفاده کرد.
2. تقویت کنترل جریان فشار
در کار واقعی، سیستم کمپرسور هوای پیچی باید هوای فشرده را برای چندین تجهیزات گازسوز فراهم کند، اما حجم گاز و زمان مصرف گاز خاص مورد نیاز هر تجهیزات متفاوت است که بر پایداری جریان فشار سیستم تأثیر میگذارد و به راحتی باعث نوسانات پالس میشود. برای این نوع اثر نوسان پالس، میتوان از کنترلکننده جریان فشار برای تثبیت بار فشار شبکه خط لوله در هنگام کار کمپرسور هوا استفاده کرد، به طوری که کمپرسور هوا میتواند بدون تنظیم فشار سیستم، عملکرد کارآمدی را حفظ کند و فشار کل سیستم در یک حالت نسبتاً پایدار باشد و تلفات انرژی به طور قابل توجهی کاهش مییابد. با کمک کنترلکننده جریان فشار، سیستم هوای فشرده میتواند فشار تأمین هوای پایدار را حفظ کند و محدوده تنظیم فشار دقیقتر خواهد بود که میتواند وقوع نوسانات پالس را به حداقل برساند و در نتیجه از تلفات انرژی ناشی از نوسانات فشار غیرعادی جلوگیری کند. در عین حال، میتواند پایداری و قابلیت اطمینان تأمین هوای سیستم را نیز بهبود بخشد.
3. نگهداری منظم شبکه خط لوله
در طول عملکرد کمپرسور هوای پیچی، مصرف برق میتواند به ازای هر 0.1 مگاپاسکال افزایش فشار اگزوز، 7٪ افزایش یابد. مشاهده میشود که کنترل دقیق فشار اگزوز یک اقدام مؤثر برای صرفهجویی در انرژی کمپرسور هوا است. تغییر فشار اگزوز ارتباط زیادی با چیدمان شبکه خط لوله انتقال و نشت شبکه خط لوله دارد. عملکرد کلی شبکه خط لوله به تدریج با انباشت مداوم زمان کار کاهش مییابد. بنابراین، لازم است پس از راهاندازی کمپرسور هوا، به طور منظم از شبکه خط لوله نگهداری شود تا تلفات انتقال شبکه خط لوله تا حد امکان کاهش یابد. هنگام نگهداری از شبکه خط لوله، لازم است یک بازرسی کامل شبکه از یک دیدگاه کلی انجام شود و بر پیشگیری از نشت گاز تمرکز شود. در این پیوند، میتوان از روش سنتی تشخیص آب صابون برای تعیین وجود منافذ در شبکه خط لوله و محل دقیق منافذ استفاده کرد و به نقاط مشکل در زمان قفل کردن آنها رسیدگی کرد.
در حال حاضر، میتوان از تجهیزات تشخیص شبکه خط لوله هوشمند برای کاربران کمپرسور هوا استفاده کرد. این تجهیزات تشخیص شبکه خط لوله هوشمند میتواند تشخیص ایمنی را سریعتر و دقیقتر تکمیل کند، به طور مؤثر محل نشت را تشخیص دهد و نسبت به روش سنتی تشخیص آب صابون کارآمدتر است و در هزینههای نیروی کار صرفهجویی میکند. نگهداری منظم شبکه خط لوله میتواند اثرات مختلفی را که نشت گاز ممکن است بر راندمان عملیاتی واقعی کنتور جریان حجمی کمپرسور هوا داشته باشد، از بین ببرد و در نتیجه تلفات انرژی ناشی از آن را کاهش دهد. علاوه بر این، نگهداری شبکه خط لوله میتواند به کاربران کمپرسور هوا کمک کند تا لولههای فرسوده را به موقع پیدا کنند. به منظور بهبود راندمان انتقال، میتوان از لولههای آلیاژی با فضای داخلی صافتر و عملکرد کلی بهتر برای جایگزینی لولههای فرسوده استفاده کرد.
4. بازیابی حرارت اتلافی
انرژی ورودی در طول عملکرد کمپرسور هوای پیچی را میتوان تقریباً به دو دسته تقسیم کرد: یکی کار مفید است که به طور کلی به گرمایی اشاره دارد که میتواند انرژی پتانسیل هوای فشرده را افزایش دهد. دیگری کار بیفایده است که به طور کلی به تمام گرمای تولید شده هنگام افزایش انرژی پتانسیل هوای فشرده اشاره دارد. بخش کوچکی از انرژی از طریق سطح تجهیزات پراکنده میشود و قابل بازیابی نیست، در حالی که بقیه گرما با آب خنککننده یا مجرای هوای خنککننده از بین میرود. این گرمای از دست رفته را میتوان از طریق تصفیه بازیابی حرارت اتلافی دوباره استفاده کرد که یک تجلی مهم از صرفهجویی مؤثر در انرژی کمپرسورهای هوا است.
برای کمپرسورهای هوای پیچی، بازیابی حرارت اتلافی را میتوان به دو روش انجام داد: یکی بازیابی حرارت اتلافی مجرای اگزوز خنککننده است. هنگامی که از این روش استفاده میشود، میتوان دو شیر هوای برقی را در نزدیکی درگاه اگزوز در فضای باز و درگاه اگزوز کارگاه گرمایشی نصب کرد. در عین حال، یک سنسور دما در کارگاه گرمایشی نصب میشود. اگر دمای کارگاه به پارامترهای تعیین شده نرسد، شیر هوای برقی نزدیک به آن را میتوان باز کرد و شیر هوای دیگر باید بسته بماند تا هوای گرم خنککننده را به داخل اتاق تخلیه کند. هنگامی که دمای کارگاه از پارامترهای تعیین شده فراتر رفت، میتوان عملیات معکوس را انجام داد. این اقدام مهارتی نیازی به سرمایهگذاری زیادی ندارد و کار با آن ساده است. این نه تنها میتواند به هدف حفاظت از محیط زیست و صرفهجویی در انرژی دست یابد، بلکه در هزینههای پردازش واحد کاربر نیز صرفهجویی میکند. دومی بازیافت حرارت اتلافی آب خنککننده است. هنگامی که کمپرسور هوا در حال انجام عملیات فشردهسازی است، معمولاً گرمای زیادی با دمای بالا تولید میکند. به منظور بهبود راندمان پردازش فشردهسازی، بیشتر این گرما با آب خنککننده تخلیه میشود که به طور نامرئی مصرف انرژی کمپرسور هوا را افزایش میدهد. همانطور که همه میدانیم، آب لوله کشی پس از جذب انرژی گرمایی کافی گرم میشود و آب گرم تولید شده در طی فرآیند فشردهسازی میتواند ارزش مازادی را در گرمایش کارگاه و جنبههای دیگر ایفا کند و همچنین میتواند به عنوان آب خانگی استفاده شود. پس از بازیافت، میتواند به طور مؤثر مشکل اتلاف منابع آب در فرآیند هوای فشرده را حل کند و گرمای تولید شده در طی فشردهسازی نیز به طور کامل مورد استفاده قرار میگیرد.
5. کنترل متمرکز
برای کاربران کمپرسور هوای در مقیاس بزرگ، کنترل دستی سنتی به سختی میتواند نیازهای استفاده از چندین کمپرسور هوا را به طور مؤثر برآورده کند. در این زمان، لازم است از کنترل متمرکز برای تنظیم وضعیت عملکرد گروه کمپرسور هوا و بهینهسازی تخصیص منابع استفاده شود. به منظور به دست آوردن اثرات کنترلی بهتر، لازم است بر اساس تغییرات در تقاضای تجهیزات گازسوز واحد و شرایط عملکرد واقعی هر کمپرسور هوا، مانند راهاندازی و توقف، بارگیری و تخلیه و غیره، به طور پویا کنترل شود. در این فرآیند، لازم است از عملکرد منطقی سیستم و پایداری فشار شبکه لوله اطمینان حاصل شود و سعی شود از نوسانات فشار جلوگیری شود. در حالت کنترل متمرکز، گروه کمپرسور هوا میتواند به عملکرد کارآمد دست یابد و دقت کنترل سیستم بالاتر است، سرعت پاسخ سریعتر است، محدوده کنترل وسیعتر است، عملکرد پایدارتر است و از مشکل افزایش مصرف انرژی ناشی از افزایش فشار اگزوز میتوان جلوگیری کرد.
KAPA به مدت 20 سال بر روی
راه حل های کمپرسور هوای پیچی متمرکز بوده است.خط تلفن خدمات: +86-15986632735
وب سایت:
https://www.kapaac.com/